Általánosságban

Szakmai bibliotéka

Bemutatkozás

Oldalajánló

Keleti Asztrológia

Nyolc Sorsterület

"Fogadd el a sorsodat, és boldog leszel!" Kínai bölcsesség

 

Sorsterület meghatározása

A Ji-Csingben megtalálható 8 trigram közül mindenkinek van egy trigram kapcsolata (területe), e terület a Sorsterülete. Olyan ez a trigram kapcsolat, mint egy színes üvegű szemüveg a szeme előtt. Ezen a szemüvegen keresztül szemléljük a világot, ez az, amely viselkedésünket befolyásolja.

 

Hírnév Sorsterület

Hatalmas szenvedélyek tüze lángol benne! Erői így felőrlődnek, tudata elhomályosul, és múló örömökért örök értékeket áldoz. Meggondolatlansága mély sebeket ejt, s tüzével lassan felemészti magát - vesztébe rohan!

Szerelem Sorsterület

Helyzete következmény, az eseményeket sorsa fonala szövi. Ne várjon se jót, se rosszat, de tudja: az Ég kezében van, így ellenkeznie felesleges. Bármi megtörténhet, ám Ő nem tehetsz semmit, fogadja el, ami jön, s méltósággal viselje.

Alkotás Sorsterület

Korlátlan lehetőségek nyílnak előtted: használd ki őket! Fantáziádnak senki nem szab határt, alkotókedved megértésre talált. Ha tempód nem túl gyors, barátok szegődnek melléd - fogadd el segítségüket.

Segítség Sorsterület

Jól fontolja meg szándékait! Ami képzeletében megszületik, az testet ölt, és szembejön vele - félelmei éppúgy, mint rejtett kívánságai. Óvakodjon hát a sötét gondolatoktól, mert bármi megtörténhet.

Karrier Sorsterület

Kitartása legyen példamutató, s ha szándéka nemes, az Ég segítségére lesz. Fontos, hogy a helyzetet helyesen ítélje meg, de óvakodjon mások bírálatától, s ne éljen vissza azzal, amit észrevesz. A bölcs éber, figyel, de nem ravasz, szándéka jó, s másokért tevékeny.

Tudás Sorsterület

Szándéka általában magasztos, ám ha olyanra vágyik, ami elérhetetlen, nem időszerű, mert a megvalósulás feltételei nincsenek meg, csalódás fogja érni. Értse meg mások gyengeségeit, s képes lesz magának is megbocsátani.

Egészség Sorsterület

Lehetetlenre vállalkozott, ám a siker nem reménytelen: a feladat benne emberére talált. Harcát győzelemre viheti, de kérkednie nem volna méltó. Ha ünnepeltetés a célja, akkor az Ég nem támogatja; a magamutogatás visszatetszést kelt, s a kiérdemelt jutalom elmarad.

Gazdagság Sorsterület

A kevélység rossz tanácsadó: nem hallgatott az intő szavakra. Makacssága kudarcba hajszolja, nem hiszi, hogy veszteni fog egy nap. A gőgös bukásán a gyengék vidulnak - ha szelídebb a hangja, a megaláztatást elkerülheti.

 

Keleti Asztrológia logo
Adatvédelmi Tájékoztató   |    Jogi Nyilatkozat   |    Impresszum   |    Cookie (Süti) Kezelési Szabályzat
2000-2021. www.KeletiAsztrologia.hu minden jog fenntartva!     ||     Írj nekünk!