Általánosságban

Szakmai bibliotéka

Bemutatkozás

Oldalajánló

Keleti Asztrológia

Keleti Asztrológiai Szoftver v1.0

"Ha tudni akarod a jövődet, figyeld meg a jelenlegi cselekedeteidet." Kínai közmondás

 

A keleti asztrológia szoftver célja, hogy segítse az asztrológiai elemzést végző személy munkáját, hiszen a számítási műveletek megadásával az elemző személy az értelmezésre, és a tanácsadásra tud koncentrálni. A keleti asztrológia szoftvert önmagunk, családtagjaink, barátaink, kollégáink kielemzésére, mélyebb megismerésére alkalmas.
A keleti asztrológia szoftverben olvasottak által a számunkra "nehezebb" embereket is meg tudjuk érteni, azokat, akiket kielemezve, az igazi személyiségüket megismerve, magyarázatot kapunk a számunkra érthetetlen viselkedésükre.

Egy személy születési adataiból először a Keleti Asztrológia szoftver az egyén születési Sorsterületét számítja ki. Itt általános információkat olvashatunk, amelyek mindazokra igazak, akik azonos Sorsterület-tel rendelkeznek. A Sorsterülethez kapcsolódóan megkapjuk a Tao kapcsolódó tanítását. A Sorsterület és a kapcsolódó tanítás az egyén minden élethelyzetében szerepet kap.

A Keleti Asztrológia szoftver megadja azt az öt alapszínt, amely a személy Sorsterületéhez kapcsolódik. Ezeket a színeket ruha választáskor ajánlott figyelembe venni. Általánosságban kedvezőek a személyre nézve.
Megkapjuk annak a drágakőnek a nevét és jelentését is, amelyik a személy szempontjából kedvező rezgésekkel bír, ajánlatos egy ilyen kő beszerzése és hordása. Az a legjobb, ha úgy viselik, hogy a kő érintkezik a bőrfelülettel. A követ havonta egyszer hideg folyóvíz alá kell tartani, hogy visszanyerje eredeti rezgését.

Útmutatást kapunk a kiszámított személy azon szerveiről, amelyek a többihez képest könnyebben betegedhetnek meg. A keleti asztrológia szoftver megadja azt a frekvenciát is, amelyik az adott szerv kedvező rezgésszáma. Drágakő terápiával beállítható a szerveknek az ideális rezgésszáma.

A program segítségével megismerjük azokat a személyes életünkre vonatkozó erényeket, amelyeket természetesnek értelmezünk, és azokat is, amelyeket az életünk folyamán tökéletesíteni kell. Itt nem minősítünk, hanem tájékoztatunk, hogy mely erényekre kell jobban odafigyelnie egész élete folyamán.
Megtudjuk azoknak a tárgyaknak az általános jellemzőit is, amelyek kiegészítik a kielemzett személyt.
A szofver működéséhez Microsoft Officere (Word és Excel) van szükség!

A szoftver megvétele csak személyesen lehetséges egy előre egyeztetett időpontban, mert az ár tartalmaz 1 óra betanítást is, illetve így tudja eldönteni, hogy mennyire felel meg az Ön igényeinek.

Szoftver ára

Keleti Asztrológia Szoftver v1.0 25000 (ÁFA AM) Ft

 

Keleti Asztrológia logo
Adatvédelmi Tájékoztató   |    Jogi Nyilatkozat   |    Impresszum   |    Cookie (Süti) Kezelési Szabályzat
2000-2021. www.KeletiAsztrologia.hu minden jog fenntartva!     ||     Írj nekünk!